Algemene informatie: tickets scannen

Gewijzigd op Mon, 18 Dec 2023 om 01:23 PM

In dit artikel staat een korte uitleg over de artikelen met betrekking tot tickets scannen. Zo kan er gemakkelijk naar het artikel gezocht worden waar je meer over wilt weten.

Volledige handleiding: Hoe scan ik tickets?

Het bovenstaande artikel begint met een kort samengevat stappenplan, na het stappenplan word uitgebreid uitgelegd hoe je kunt inloggen vervolgd hoe het scannen werkt en sluit af met extra informatie over die app dus handig zou kunnen zijn.

Hoe installeer ik de scan app?

In het bovenstaande artikel staat de link waarmee de scan app of de museum jaarkaart app gedownload kan worden.

Hoe maak ik een scan account aan?

Het bovenstaande artikel geeft meer uitleg over het aanmaken van een scanaccount. Met een scan account kan er ingelogd worden in de scan app.

Hoe maak ik mijn scanner gereed voor een evenement?

In bovenstaande artikel staat meer uitleg over het inloggen in de app, om vervolgens tickets te kunnen scannen. Ook staan hier de kleuren die de scanner kan aangeven na het scannen van een ticket.

Hoe pas ik de instellingen van mijn scan app aan?

In bovenstaande artikel word uitleg gegeven over de instellingen die in de app nog aangepast zouden kunnen worden.

Hoe kan ik museumkaarten scannen?

In bovenstaande artikel wordt een kleine uitleg gegeven over hoe de Museum Jaarkaarten gescand kunnen worden.

Instellen van Zebra scanner

In bovenstaande artikel word meer uitleg gegeven over hoe een Zebra scanner ingesteld moet worden voordat er mee gescand kan worden.