Hoe pas ik de instellingen van mijn scan app aan?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 04:16 PM

In dit artikel wordt meer uitgelegd over wat voor instellingen er zijn in de app. Dit zijn niet alle instellingen die met de app te maken hebben, staan de instellingen die je zoekt niet in dit artikel probeer dan het volgende artikel: Hoe maak ik mijn scanner gereed voor een evenement?

Staat het antwoord op de vraag niet in dit artikel? Bekijk dan eens het volgende artikel: Algemene informatie: tickets scannen

De instellingen staan rechts onder in het scherm van de app, in de afbeelding staat er een rode pijl en dan kom je ook op het volgende scherm uit:

Wanneer er is ingelogd met een token, is bij 'account' ook nog de optie om met een account in te loggen. Dit is niet per se nodig voor het scannen van tickets.

Multiple Checkins

Met deze optie kan een ticket dat al uitgecheckt is nog een keer incheckt worden.

Normaal gesproken als een ticket 2 keer wordt gescand word die de tweede keer oranje in plaats van geel. Met deze optie wordt het scherm beide keren groen.

Let op! Voor deze functie moet het ticket wel ook uitgecheckt worden, wanneer het ticket niet is uitgecheckt, zal het ticket alsnog oranje schijnen op het beeldscherm.

Ticket Download

Met deze instelling bepaal je hoe vaak er gesynchroniseerd word, we raden aan om dit aantal op 30 seconde te houden.

Hide Ticket Information

Bij deze instelling kan er bepaald worden hoe lang de informatie van het gescande ticket op het scherm blijft staan.

De informatie die er getoond word na het scannen van een ticket bestaat uit; De naam die op het ticket staat, de naam van het tickettype, en hoe vaak het ticket al in/uit gecheckt is. Ook wordt er getoond op een ticket valid of invalid is, in combinatie met een kleur:

Groen - Valid, dit ticket is geldig

Oranje - Valid, dit ticket is geldig voor dit evenement maar is al een keer gescand

Blauw - Iemand word uitgecheckt

Rood - Invalid, dit ticket is niet voor dit evenement of bestaat niet