Hoe maak ik een scan account aan?

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 02:06 PM

In dit artikel wordt uitgelegd hoe er een scan account aangemaakt kan worden, dit is eigenlijk hetzelfde als het aanmaken van een een nieuwe gebruiker.

Staat het antwoord op de vraag niet in dit artikel? bekijk het volgende artikel dan eens:

Tip: Het is niet van belang om een speciaal scan account aan te maken. Er kan in de Vivenu app ook ingelogd met een van de accounts waar ook mee ingelogd word op het online Vivenu platform.

Mensen kunnen toegevoegd worden onder het tabblad Users dat te vinden is onder het tabblad Settings in de meest linker kolom.

Hier staat rechts boven een blauwe knop met de tekst Create user. Wanneer daarop wordt geklikt komt er rechts van het scherm een paar vragen te staan.

Name of the user

Hier kan de naam van de gebruiker ingevuld worden.

E-Mail

Hier kan het email adres van de gebruiker ingevuld worden. Dit kan ook een email zijn die niet bestaat, zodat het makkelijk te onthouden is, bijvoorbeeld scan@bedrijf.nl

Do not send password reset mail

Zet deze knop aan. Op deze manier word er geen mail gestuurd naar het email adres om het wachtwoord te wijzigen, maar zul je dit zelf kunnen aanpassen. Hiervoor zul je de link die na het aanmaken in beeld komt moeten kopiëren en vervolgens in je browser plakken.

Permissions & Roles

Wanneer een account word aangemaakt om mee in te loggen in de scan app, is het het slimste om deze de admin rechten te geven.

Wanneer alles is ingevuld kun je op de blauwe create user knop klikken.