Hoe kan ik museumkaarten scannen?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 04:17 PM

Het scannen van museum kaart kan heel gemakkelijk met de app: Scan'r

Deze app is te downloaden op IOS of Android, onderstaande link leid je naar de downloadpagina.

Staat het antwoord op de vraag niet in dit artikel? Bekijk dan eens het volgende artikel: Algemene informatie: tickets scannen

IOS - Appstore - Scan'r

Android - Playstore - Scan'r

In deze app kan er ingelogd worden met jullie eigen inloggegevens van het museumkaartaccount.