Hoe download ik de e-mailadressen van mijn klanten?

Gewijzigd op Fri, 02 Feb 2024 om 12:55 AM

In dit artikel word uitgelegd hoe de e-mailadressen van je klanten gedownload kunnen worden naar een Exel bestand.

E-mailadressen downloaden

De e-mailadressen kunnen gedownload worden door in de meest linker kolom naar het tabblad Customers te gaan. Hier staat rechtsboven in het scherm een knop met de tekst Export.

Door op de knop Export te klikken komt het volgende scherm naar voren:

Hier kan een naam voor het bestand ingevuld worden. Na het invullen van een naam kan op de knop Export geklikt worden, die rechtsonder in het beeldscherm staat.

Vervolgens komt het volgende scherm naar voren:

Door op de 3 bolletjes te klikken aan de rechterkant van deze regel, kan het bestand worden opgeslagen in Exel.