Hoe stuur ik een ticket nog een keer?

Gewijzigd op Tue, 02 Jan 2024 om 11:42 AM

Er zijn verschillende mogelijkheden om een ticket nog een keer te versturen naar een klant, in dit artikel worden dez manieren uitgelegd.

INHOUDSOPGAVE

1. Er is 1 ticket die ik opnieuw moet versturen, hoe doe ik dat?

Stap 1. Ga naar het tabblad tickets in de meest linker kolom.

Stap 2. Zoek hier het ticket op dat nog een keer verstuurd moet worden.

Stap 2. Klik op het ticket zodat er rechts van een beeldscherm een scherm tevoorschijn komt.

Stap 3. Onderaan in deze balk staat een knop Send E-mail, klik hierop.

Stap 4. klik vervolgens op de blauwe knop Confirm.

2. Ik moet een hele order opnieuw versturen, hoe doe ik dat?

Stap 1. Ga naar het tabblad Transactions in de meest linker kolom.

Stap 2. Zoek hier de bestelling op waarover het gaat, en klik hierop.

Stap 3. Klik rechtsonder op de knop Open actions.

Stap 4. Klik vervolgens op Send tickets.

Stap 5. Klik op de blauwe knop Confirm.

3. Hoe stuur ik een ticket naar een ander email adres?

Het kan wel eens voorkomen dat een klant per ongelijk een typefout heeft gemaakt in hun email adres, het ticket kan gemakkelijk naar het juiste email adres gestuurd worden via onderstaande stappen.

Stap 1. Ga naar het tabblad Transactions in de meest linker kolom.

Stap 2. Zoek hier de bestelling op waarover het gaat, en klik hierop.

Stap 3. Klik rechtsonder op de knop Open actions.

Stap 4. klik vervolgens op Send tickets.

Stap 5. Vervolgens komt er een scherm naar voren waar het email adres aangepast kan worden.

Stap 6. Klik na het aanpassen van het email adres op de blauwe knop Confirm.