Hoe draai ik een rapport uit met klantgegevens?

Gewijzigd op Mon, 18 Dec 2023 om 04:23 PM

In dit artikel wordt omschreven hoe de gegevens van klanten geëxporteerd kunnen worden.

Staat het antwoord op de vraag niet in dit artikel? Bekijk dan eens het volgende artikel: Algemene informatie statistieken

Dit kan in het tabblad 'Customers' in de meest linker kolom. Daar staat rechts boven een knop met export:

Wanneer op die knop geklikt wordt komt het volgende scherm naar boven:

Hier kun een naam geven aan het export bestand en eventueel nog een aantal velden geselecteerd worden (dit is niet verplicht). Klik daarna op de blauwe 'Export' knop die rechts onderin staat. Daarna wordt de volgende pagina getoond:

Hier staan alle export bestanden die aangemaakt zijn. Wanneer er op de drie puntjes geklikt wordt die aan de rechter kant staan kun de keuze gemaakt worden om het bestand te openen in Exel.