Hoe draai ik een rapportage uit over mijn verkochte tickets?

Gewijzigd op Mon, 18 Dec 2023 om 04:24 PM

Een overzicht van de verkochte tickets is altijd handig om in te kunnen zien. In dit artikel wordt uitgelegd hoe deze rapportage geëxporteerd kan worden.

Staat het antwoord op de vraag niet in dit artikel? bekijk het volgende artikel dan eens: Algemene informatie statistieken

Dit kan onder het tabblad 'Tickets' in de meest linker kolom. Op deze pagina staat rechts boven in het beeld een knop met 'Export', wanneer daar op geklikt wordt komt het volgende scherm naar voren:

1. Name

Hier kan een naam ingevuld worden voor dit export bestand, dit is niet verplicht.

2. Filters

Hier kan ingevuld worden welke kaarten allemaal getoond worden, er kunnen meerdere opties gekozen worden en er is de keuze uit:

Valid - In dit geval worden alle tickets die geldig voor het evenement zijn getoond.

Invalid - In dit geval worden alle tickets die niet geldig zijn getoond.

Reserved - In dit geval worden alle tickets getoond die gereserveerd zijn.

Detailsrequired - In dit geval worden alle tickets getoond die nog gepersonaliseerd moeten worden.

3. Event

Hier kan gekozen worden van welk evenement de tickets getoond worden.

4. Fields

Dit zijn extra velden die gekozen kunnen worden die dan ook getoond zullen worden in de rapportage, dit is niet verplicht.

Na dat dit is ingevuld kan er op de blauwe knop rechts onder in het scherm geklikt worden, daarna kom je op de volgende pagina terecht:

Hier staan alle export bestanden die aangemaakt zijn. Wanneer er op de drie puntjes geklikt wordt die aan de rechter kant staan kun de keuze gemaakt worden om het bestand te openen in Exel.