Hoe vraag ik om extra informatie van de klant

Gewijzigd op Wed, 17 Apr 2024 om 01:54 PM

Extra informatie van de klanten vragen kan altijd van pas komen, daarom word hier in dit artikel meer uitleg over gegeven.

Wil je weten hoe deze vragen geactiveerd kunnen worden? Bekijk dan dit artikel: Hoe activeer ik mijn aangemaakte vraag?

Deze extra vragen kunnen aangemaakt worden onder het tabblad Data fields dat weer te vinden is door op het tabblad settings, in de meest linker kolom, te klikken.

De vraag kan aangemaakt worden via de knop +Add new field aan de rechter knop. Als eerst zal er een keuze gemaakt moeten worden: Wat voor antwoord wil ik van de klant?

Text - Bij deze optie kan de klant gewoon zelf een stuk tekst of cijfers neerzetten.

Number - Hier kan de klant alleen gebruik maken van cijfers.

Selection - Hier kan de klant kiezen uit meerdere opties.

Checkbox - Hier kan de klant een hokje aan klikken.

Phone - Hier zou de klant hun telefoon nummer in kunnen vullen, een ander nummer accepteert

het systeem niet.

Country - Hier kan de klant uit een lijst met landen kiezen.

Email - Hier kan de klant een email adres invullen.

Date - Hier kan vanuit een kalander een datum gekozen worden.

File - Hier zou de klant een PDF, JPG, of PNG file kunnen uploaden.

Na deze keuze komt het volgende scherm naar voren:

Name

Deze naam is niet zichtbaar voor de klant maar meer om het geordend te houden, zodra deze naam bevestigd is zal deze ook niet meer veranderd kunnen worden.

Title

Deze naam zal wel zichtbaar zijn voor de klanten, en kan zo vaak aangepast worden als nodig zou zijn.

Description

Deze beschrijving wordt ook aan de klanten getoond onder de titel, hier kan dus extra uitleg komen te staan.

Sensitive information

Wanneer er gevraagd wordt voor persoonlijke informatie, zoals hun email adres of telefoon nummer zal deze knop ingeschakeld moeten werken. Dit heeft geen impact op de vraag, alleen wordt de informatie dan nog veiliger in het systeem staan.

Na het invullen van deze informatie kan er op de blauwe knop save geklikt worden die zich rechtsonder in de hoek bevind. En daarna op de blauwe knop save die linksonder in de hoek staat.

Hoe deze vraag geactiveerd kan worden lees je in het volgende artikel: Hoe activeer ik mijn aangemaakte vraag?