Hoe pas ik een naam aan?

Gewijzigd op Wed, 03 Jan 2024 om 02:33 PM

In dit artikel wordt uitleg gegeven over hoe de naam van een klant op verschillende manieren gewijzigd kan worden.

INHOUDSOPGAVE

1. Hoe laat ik de klant zelf hun naam opnieuw invullen

Let op! Deze optie is alleen mogelijk wanneer het een verplichting is voor de klant om het ticket te personaliseren. Meer over personaliseren lees je in het volgende artikel: Tickets personaliseren

Stap 1. Ga naar het ticket waarvan de naam gewijzigd hoor te worden. Dit kan via het tabblad Tickets

in de meest linker kolom.

Stap 2. Klik op het ticket zodat er aan de rechterkant van het scherm een kolom naar voren komt.

Stap 3. Klik vervolgens op ? Back to DETAILSREQUIRED, op deze manier moet de klant nog een de

naam invullen voordat die het ticket kan inzien.

2. Hoe pas ik de naam van een klant aan?

Stap 1. Ga naar de klant door op het tabblad Customers te klikken in de meest linker kolom.

Stap 2. Klik op de klant wiens naam gewijzigd hoort te worden.

Stap 3. klik vervolgens op de knop Edit rechtsboven in de hoek van het scherm.

Stap 4. Nu kunnen er aan de linkerkant van het scherm aanpassingen gemaakt worden.

Stap 5. De aanpassingen worden pas opgeslagen zodra er rechtsboven in de hoek op Save geklikt word.