Hoe boek ik een stoel om?

Gewijzigd op Mon, 22 Jan 2024 om 06:09 AM

In dit artikel word omschreven hoe de stoel van een klant omgeboekt kan worden naar een andere stoel.

Is dit niet het artikel waar je naar zocht? Misschien een van de volgende wel:

INHOUDSOPGAVE

Stap 1. Zoek het ticket op

Het ticket opzoeken kan onder het tabblad Tickets, dit tabblad is te vinden in de meest linker kolom. Zoek vervolgens op naam of barcode naar het ticket.

Stap 2. Manage seat

Vervolgens kan er op het ticket geklikt worden, waardoor er aan de rechterkant van het scherm extra informatie getoond word. Helemaal onderaan die informatie staat een knop met: Manage seat.

Door op de knop manage seat te klikken komt de plattegrond van het evenement tevoorschijn. Op de plattegrond kan een nieuwe stoel geselecteerd worden. Bij het selecteren van een nieuwe stoel zal ook nog een keer het juiste tickettype geselecteerd moeten worden.

Vervolgens hoeft er alleen nog maar op bevestigen geklikt te worden.