Hoe pas ik rechten aan?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 02:06 PM

In dit artikel wordt omschreven hoe de rechten van gebruikers aangepast kunnen worden.

De rechten kunnen aangepast worden onder het tabblad 'Users' dat te vinden is onder het tabblad 'Settings' in de meest linker kolom.

Hier kan een gebruiker worden opgezocht doormiddel van hun naam of emailadres.

Naam - Links boven bij 'Name'.

Email - Rechts boven op de knop 'Filters'.

Zodra de persoon gevonden is waarvoor de aanpassing gemaakt moet worden, kan er op de naam geklikt worden.

1. Persoonsgegevens

Hieronder staan gebruik gegevens van de gebruiker, ook kan het wachtwoord hier veranderd worden.

Aan de rechterkant staan ook nog een keer hun naam en emailadres, door op de grijze 'Edit' knop te klikken kun je de naam van de gebruiker aanpassen.

2. Linked sellers

Hier kan bekeken worden in welke accounts deze seller (gebruiker) zit.

3. Permissions & Roles

Hier staan alle verschillende rollen die iemand kan hebben, door het hokje voor de rol te selecteren, krijgt deze gebruiker die bepaalde rol.

Let op! Wanneer iemand in meerdere accounts zit, kunnen de rollen in elk account verschillend zijn.

Meer informatie over de verschillende rollen is te vinden in het volgende artikel: Verschillende soorten gebruikers

Meer informatie over het aanmaken van nieuwe gebruikers is te vinden in het volgden artikel: Hoe maak ik een nieuwe user aan?