Hoe zoek ik een klant op?

Gewijzigd op Thu, 18 Apr 2024 om 11:17 AM

In dit artikel word er uitgelegd hoe een klant opgezocht kan worden, dit kan handig zijn wanneer er gegevens van de klant aangepast moeten worden.

Wil je meer weten over het opzoeken van een order? Lees dan het volgende artikel: Hoe zoek ik een order op?

Aanpassingen maken is mogelijk onder het tabblad 'Customers', dit tabblad is te vinden in de meest linker kolom. Hier kan de klant via de naam of via email opgezocht worden.

Wanneer er op naam gezocht word, kan dit links boven in het hoekje.

Wanneer je op emailadres wil zoeken, kan dit door rechtsboven op Filter te drukken.

Het is ook mogelijk deze filters uit te breiden door linksboven op 'Activate' te drukken. Wanneer dit eenmaal gedaan is, hoeft dit daarna niet meer.

Wanneer er op de desbetreffende klant wordt geklik, komen alle orders te voorschijn die deze klant heeft geplaatst.

Op deze pagina staan alle bestellingen die een klant heeft gedaan en welke tickets per order gekocht zijn. Via De knop 'Edit' die nou rechts bovenin staat kunnen de  gegevens van de klant worden aangepast, of een notitie bij gezet worden.

Let op! Wanneer er aanpassingen zijn gemaakt is het van belang om rechtsboven op de blauwe knop 'Save' te klikken.