Hoe koppel ik een fee-schema aan een evenement?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 12:12 PM

In dit artikel word uitgelegd hoe een fee-schema toegevoegd kan worden aan een evenement.

Hoe dit schema aangemaakt kan worden staat in het volgende artikel: Hoe maak ik met fee-schema's?

Een fee-schema kan makkelijk toegevoegd worden aan een evenement door eerst het evenement op te zoeken, en daarna op het tabblad 'Charges' te klikken dat in de tweede kolom van rechts staat. Op deze pagina vind je onder andere deze regel:

Via de pijl aan de rechter kant van deze regel kan een van de schema's gekozen worden. Daarna kan er per fee bepaald worden of deze geactiveerd hoort te zijn of niet doormiddel van de knoppen aan de linkerkant:

Wanneer dit is ingesteld kan er links onderin op de blauwe knop 'Save' geklikt worden.