Hoe maak ik met fee-schema's?

Gewijzigd op Fri, 15 Dec 2023 om 12:13 PM

In dit artikel wordt uitgelegd hoe fee-schema's aangemaakt kunnen worden. Hoe een fee-schema gekoppeld kan worden aan een evenement is te lezen in het volgende artikel: Hoe koppel ik een fee-schema aan een evenement?

Het aanmaken van een schema kan gedaan worden onder het tabblad 'Events' in de meest rechter kolom, wanneer daarop geklikt word komt daaronder nog een tabblad met 'Fee schema'.

Stap 1. Klik op de blauwe Create knop

Stap 2. Geef het schema een algemene naam

Stap 3. Klik daarna op Add Fee

Stap 4. Klik op het pijltje om gegevens in te vullen

1. Er kan hier een naam gegeven worden aan deze fee.

2. Hier kan bepaald waar de fee op wordt gerekend.

(Ticket - de fee wordt berekend op elk ticket)

(Cart - de fee wordt verrekend over heel de bestelling)

3. Wanneer deze optie geactiveerd is kan de klant zien dat ze een fee betalen.

4. Hier kan het minimale en maximale bedrag ingevuld worden waartussen de fee wordt

opgelegd.

5. Hier kan het bedrag van de fee bepaald worden, dit kan of in het linker veld in euro's. Of in het

rechter veld, kan dit in procenten.

Het is van belang om na het invullen van al deze stappen op de blauwe knop 'Save' die rechtsboven staat te klikken. Hoe een fee-schema gekoppeld kan worden aan een evenement is te lezen in het volgende artikel: Hoe koppel ik een fee-schema aan een evenement?