Hoe pas ik de volgorde van mijn tickets aan?

Gewijzigd op Mon, 04 Dec 2023 om 04:13 PM

In dit artikel wordt omschreven hoe de volgorde van ticket types of ticket categorieën gemakkelijk aangepast kunnen worden.

Aanpassingen aan de volgorde kunnen gemaakt worden onder het tabblad: 'Ticket categories' dat te vinden is in de tweede kolom van links.

Het verplaatsen van de categorieën kan makkelijk gedaan worden door de ene categorie naar de plek van de andere te slepen. Bijvoorbeeld, wanneer categorie nummer 3 bovenaan had moeten staan, kan deze versleept worden naar plek 1, belangrijk is om daarna ook op de blauwe knop 'Save' te klikken.

Hetzelfde geld voor de ticket types, dus zou tickettype nummer 2 onder aan moeten staan, dan kan nummer 2 gesleept worden naar plek 3. Belangrijk is om daarna op de blauwe knop 'Save' te klikken.