Hoe maak ik servicekosten aan voor mijn secret shop?

Gewijzigd op Thu, 14 Dec 2023 om 04:03 PM

In dit artikel wordt omschreven hoe servicekosten ingesteld kunnen worden voor een secret shop of de tickets die daarin verkocht worden.

Hoe een secret shop aangemaakt kan worden staat in het volgende artikel: Hoe maak ik een secret shop?

Deze aanpassingen kunnen gemaakt worden onder het tabblad 'Charges', dit tabblad is te vinden bij de secret shop waar de aanpassingen voor gemaakt moeten worden.

1. Fixed fee per ticket

Deze servicekosten worden per ticket berekend

2. Variable fee

Deze servicekosten zijn in procenten, het hangt dus af van het bedrag hoeveel service kosten de klant betaald.

3. Shopping Cart fee

Deze servicekosten worden over de hele order berekend.

Vergeet ook niet om op de blauwe knop 'Save' links onder in de hoek te klikken wanneer alle informatie is ingevuld.