Hoe voeg ik tickets toe aan mijn secret shop?

Gewijzigd op Thu, 14 Dec 2023 om 03:34 PM

In dit artikel wordt uitgelegd hoe tickettypes gekoppeld kunnen worden aan de secret shop.

In deze secret shop zouden ook tickets verkocht kunnen worden die in de algemene ticketshop niet verkocht worden.

over het aanmaken van een secret shop staat in het volgende artikel meer uitleg: Hoe maak ik een secret shop?

Tickets toevoegen kan onder het tabblad 'Ticket Categories' dat te vinden is onder het tabblad 'Secret Shops' dat te vinden is in de tweede kolom van links bij het evenement waar een secret shop voor is aangemaakt.

Hier worden alle ticket categorieën getoond die er voor dit evenement zijn aangemaakt, wanneer er op een categorie geklikt word ook alle tickets getoond:

Alle tickettypes staan automatisch aan, en staan dan ook meteen in de verkoop van de secret shop, wanneer een tickettype niet getoond hoeft te worden in de secret shop kan die uitgezet worden. Dit kan door op de knop 'Modify configurations' te klikken, het volgende scherm komt dan naar voren:

Active

Wanneer deze knop ingeschakeld dan staat het ticket ook in de verkoop. Alle tickets staan automatisch in de verkoop in de secret shop, dus het is belangrijk om bij alle tickets die er niet in hoeven te staan, deze knop uit te schakelen.

Voor de rest kunnen hier nog een aantal eigenschappen over het product ingevuld worden. Wanneer deze eigenschappen hier aangepast worden, zullen deze niet aangepast zijn in de algemene ticket shop.

Let op! vergeet niet om op de blauwe knop 'save' te klikken wanneer alle instellingen zijn ingevuld of nadat er aanpassingen zijn gemaakt.