Hoe maak ik een nieuwe user aan?

Gewijzigd op Thu, 18 Apr 2024 om 03:09 PM

In dit artikel wordt uitgelegd hoe er een user toegevoegd kan worden aan het account van Vivenu.

Mensen kunnen toegevoegd worden onder het tabblad 'Users' dat te vinden is onder het tabblad 'Settings' in de meest linker kolom.

Hier staat rechts boven een blauwe knop met de tekst 'Create user'. Wanneer daarop wordt geklikt komt er rechts van het scherm een paar vragen te staan.

Name of the user

Hier kan de naam van de gebruiker ingevuld worden.

E-Mail

Hier kan het email adres van de gebruiker ingevuld worden.

Do not send password reset mail

Wanneer deze knop aan staat, zal de nieuwe gebruiker GEEN email ontvangen om het account aan te maken. De gebruiker kan dan alleen een account aanmaken door op de login pagina op 'wachtwoord vergeten' te klikken.

Daarna kan de rol van de gebruiker gekozen worden, meer informatie over de verschillende rollen is te vinden in het volgende artikel: Verschillende soorten gebruikers

Wanneer alles is ingevuld kun je op de blauwe 'create user' knop klikken.