Hoe vind ik de link naar mijn ticketshop

Gewijzigd op Thu, 14 Dec 2023 om 03:02 PM

De link naar de ticketwebshop is makkelijk te vinden door door bij het evenement in de tweede kolom van links helemaal bovenaan op 'Overview' te klikken.

Daar zal een soort gelijke URL link staan.

Door op Copy te klikken kan de link makkelijk gekopieerd en geplakt worden.

Hoe deze link verwerkt kan worden op je website staat in het volgende artikel omschreven: Hoe verwerk ik de ticketshop in mijn website?