Gegevens exporteren van kaartkopers / kaarthouders

Gewijzigd op Wed, 17 Apr 2024 om 04:06 PM

Er zijn twee soorten export:

1. Kaartkoper data: alle gegevens van de ticketkopers (één ticketkoper voor elke transactie)
  2. Kaarthouder data: tickethouderinformatie voor alle individuele tickets. Hieronder vallen ook de emailadressen van tickethouders die hun kaart hebben ontvangen via een ticket transfer of ticket swap.

Als je contact wilt opnemen met de mensen die de transacties hebben uitgevoerd, gebruik dan de eerste optie.

Als je alle tickethouders wilt bereiken, gebruik je de tweede optie.

Is dit niet het artikel waar je naar zocht? Misschien een van de volgende wel:

1. Gegevens van ticketkopers downloaden

Het downloaden van de gegevens kan onder het tabblad Transactions dat te vinden is in de meest linker kolom. Daar staat rechts bovenin het scherm een knop met de tekst Export. Doormiddel van die knop komt het volgende scherm naar voren:

Name
Hier kan een naam voor het bestand ingevuld worden.

Filters
Hier kan geselecteerd worden welke transactietypes allemaal getoond worden in het bestand.

Event
Hier kan geselecteerd worden van welk evenement de gegevens getoond worden.

From/to
hier kunnen datums geselecteerd worden voor wanneer tot wanneer de gegevens getoond worden.

Klik vervolgens op de blauwe export knop rechts onderin het scherm. Vervolgens komt een tabel tevoorschijn:

Klik hierbij op de 3 puntjes aan de rechterkant om het bestand te downloaden.

2. Gegevens van tickethouders downloaden

De gegevens zijn te downloaden onder het tabblad Tickets, deze vindt u in de meest linkse kolom. Rechtsboven in het scherm bevindt zich een knop met de tekst Export. Selecteer in het volgende scherm het evenement, de datum en de informatie die u wilt exporteren en klik op de blauwe knop 'Export'.

Dan verschijnt er een tabel:

Klik op de 3 stippen rechts om het bestand te downloaden.