Hoe cancel ik tickets?

Gewijzigd op Thu, 18 Apr 2024 om 12:28 PM

Er zijn verschillende opties om tickets te cancelen, in dit artikel worden 3 verschillende manier uitgelegd om tickets te cancelen.

INHOUDSOPGAVE

1. Hoe cancel ik tickets en krijgt de klant het gehele bedrag terug?

Op deze manier van tickets cancelen krijgt de klant het gehele bedrag terug dat ze betaald hebben.

Ga hiervoor naar het tabblad Transactions in de meest linker kolom. Zoek vervolgens hier de klant op waarvoor de tickets gecanceld horen te worden. Klik vervolgens op Open actions rechts onder in het beeldscherm, het volgende komt dan naar voren:

Klik hier op Cancel en vervolgens op de blauwe knop confirm die tevoorschijn komt en klik vervolgens nog een keer op confirm op het scherm dat weer te voorschijn komt. (Het scherm hieronder)

Het geld zal binnen 1 tot 5 werkdagen teruggestort worden, afhankelijk van de bank van de kaartkoper.

2. Hoe cancel ik tickets en krijgt de klant een deel van het geld terug?

Deze manier van ticket cancelen vind ook plaats onder het tabblad Transactions, hier zal weer naar de klant gezocht worden naar de klant waarvoor de tickets gecanceld horen te worden. Klik vervolgens op Open Actions rechtsonder in het scherm, het volgende scherm komt dan naar voren:

Klik hier op Partial cancellation, het volgende scherm komt dan naar voren:

Onder het kopje Available items kunnen er kosten gekozen worden, die terugbetaald worden aan de klant, doormiddel van de plusjes aan de rechterkant. Wanneer alle kosten, die terugbetaald mogen worden, gekozen zijn kan er op de knop cancel rechts onderin geklikt worden.

Het geld zal binnen 1 tot 5 werkdagen teruggestort worden, afhankelijk van de bank van de kaartkoper.

3. Hoe cancel ik tickets zonder dat de klant geld terug krijgt

Deze manier van ticket cancelen vind ook plaats onder het tabblad Transactions, hier zal weer naar de klant gezocht worden naar de klant waarvoor de tickets gecanceld horen te worden. Klik vervolgens op Open Actions rechtsonder in het scherm, het volgende scherm komt dan naar voren:

Klik hier op Cancel, klik vervolgens op de knop confirm die tevoorschijn zal komen. Daarna komt het volgende scherm in beeld:

Klik in dit scherm op Cancel, op deze manier zijn de tickets gecanceld maar krijgt de klant het geld niet terug.