Wanneer je tickets met een bepaalde waarde (lees: niet gratis) wil uitsturen zonder dat de kaartkoper daar (nogmaals) voor betaald, kan je onderstaande stappen volgen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer een kaartkoper heeft betaald voor een specifiek tickettype, maar eigenlijk een ander tickettype met dezelfde waarde wil.

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden:

• Mochten de tickets waar de betaling aan gekoppeld is ongeldig gemaakt moeten worden, neem dan contact op met de klantenservice.
  • Wanneer je tickets met een bepaalde waarde uitstuurt zonder een betaling te laten doen, lijkt het administratief wel of dat bedrag is betaald voor dat evenement.

Volg de stappen hieronder om tickets met een waarde ZONDER betaling uit te sturen:

• Ga naar operator.twelveticketing.eu
  1. Ga naar ‘Aankoop’ --> ‘Koop tickets’ (beginpagina)
  2. Klik op het evenement waar je een ticket voor wil uitsturen
  3. Klik op het aantal tickets dat je wil uitsturen en klik ‘Volgende’
  4. Kies een bestaand gebruikersaccount waar je de tickets naar wil uitsturen, of vul voornaam/achternaam/email links in en klik op aanmaken.
  5. In het scherm ‘Betaling en levering’:
    • Kies een betalingswijze. Bij tickets waar al voor is betaald is dit ‘betaling niet nodig’.
    • Zet het schuifje met ‘Niet bevestigd’ naar ‘bevestigd’
    • Vink het schuifje ‘Tickets verzenden’ aan, de tickets worden nu verzonden
    • Klik ‘Aankoop afronden’ om de reservering af te ronden.