Nieuw (scan) account toevoegen

Gewijzigd op Thu, 30 Sep 2021 om 12:25 PM

Wanneer je voor medewerkers een account wil aanmaken voor scannen of toegang tot de backoffice/boxoffice, kan dit als volgt:

• Log in op de manager portal (manager.twelveticketing.eu)
  • Klik linksboven naast je naam op de drie stipjes en kies 'Team'
  • Klik rechtsboven op 'Invite new member'
  • Vul het emailadres van de medewerker in
  • Kies de organizer waarvoor je entree wil toevoegen
  • Vink de volgende zaken aan:
    • Voor mogelijkheid te scannen: alles aanvinken
    • Voor toegang tot de backoffice (manager): vink event creation aan
    • Voor toegang tot de boxoffice (operator): vink ticket-sales aan en dan alle gewenste onderliggende verkoopkanalen