Hoe pas ik dagschema's aan, sluit ik dagen en sluit ik tijdsloten?

• Dagen sluiten:
    • Klik op de datum die je wil sluiten in de kalender en kies bij de dropdown 'None' of 'Geen'
  • Dagschema's aanpassen of tijdsloten sluiten:
  • Klik achter het dagschema op de drie stippen en dan het potloodje. Op de nieuwe pagina worden onderaan de tijdsloten getoond, het is nu mogelijk om:
    • Tijdsblokken te verwijderen (bijvoorbeeld voor een middagsluiting) door op de drie stippen te klikken en dan het vuilnisbakje.
    • De capaciteit per tijdsblok te verruimen door op de drie stippen te klikken, dan het potloodje en dan de capaciteit aan te passen en op 'Opslaan' te klikken.
    • De verkoop van één specifiek tijdsblok te sluiten zonder hem te verwijderen door op de drie stippen te klikken, dan het potloodje en dan 'In verkoop' uit te vinken en op 'Opslaan te klikken.
  • Klik op de rode knop met 'Toevoegen' rechtsboven om je aangepaste dagschema op te slaan.

Het is niet mogelijk dagschema's aan te passen voor dagen waar al kaarten voor gereserveerd zijn! Neem contact op met je accountmanager om deze dagen te sluiten.