• Ga naar operator.twelveticketing.eu
    1. Ga naar ‘Aankoop’ --> ‘Koop tickets’ (beginpagina)
    2. Klik op het evenement waar je voor wil uitsturen
    3. Klik op het aantal tickets dat je wil uitsturen en klik ‘Volgende’
    4. Kies een bestaand gebruikersaccount waar je de tickets naar wil uitsturen, of vul voornaam/achternaam/email links in en klik op aanmaken. Een pop-up verschijnt waar meer informatie ingevuld kan worden. Vul hier in ieder geval de 'Taal' in, zodat het systeem weet in welke taal de e-mail uitgestuurd moet worden.
    5. In het scherm ‘Betaling en levering’:
      • Onderaan staat 'Betalingsuitnodiging verzenden' al aan
      • Klik rechts op 'Aankoop beëindigen' en het betaalverzoek wordt verzonden

Hoe lang is de betaaltermijn?

1. Ga naar manager.twelveticketing.eu
  2. Ga naar 'Verkoopkanalen'
  3. Klik op het 'Ticketkassa' verkoopkanaal genaamd 'Boxoffice'
  4. Onder 'Initiële vervaltijd' staat het aantal dagen dat het betaalverzoek actief blijft