• Ga naar operator.twelveticketing.eu
  • Ga naar ‘Aankopen beheerder’ (tweede optie van links in de blauwe balk)
  • Vul bij ‘Filter op evenement’ links het evenement in (en selecteer het juiste evenement uit de dropdown)
    1. Wil je zoeken op email? Vul het emailadres in bij ‘Filter op e-mail klant’
    2. Wil je zoeken op achternaam? Vul de achternaam in bij ‘Filter op naam klant’
  • Klik op het potloodje achter de order die je wil bekijken.
  • Klik weer op ‘Aankopen beheerder’ als je terug wil naar je zoekresultaten
  • Klik op ‘Ticket(s) verzenden’ en daarna 'Aankoop beëindigen' om de tickets opnieuw uit te sturen
  • Klik op 'Ontvangstbewijs betaling verzenden' en daarna 'Aankoop beëindigen' om de betaalbevestiging opnieuw uit te sturen