• Ga naar het ‘Evenement’ waarvoor je een promotiecode wil toevoegen.
  • Klik ‘Maak een promotie’
    1. Kies het tickettype waarvoor je een promotie wil starten of maak een nieuw tickettype hiervoor aan
    2. Voeg codes toe doormiddel van een Bestand of Unieke code
    3. Geef aan of je een gelimiteerd aantal promotietickets wil uitgeven
    4. Klik ‘Toevoegen’
  • Klik ‘Toevoegen’
  • LET OP: in de ticketshop verschijnt nu een veld voor een promotiecode. Pas als hier een promotiecode is ingevoerd, zal het speciale ticket getoond worden aan de kaartkoper. Promotiecodes zijn slechts één keer te gebruiken. Wanneer de code dus ingevoerd wordt, maar daarna niet verzilverd, zal de code WEL als gebruikt genoteerd worden.
    1. Wanneer je bezoekers dus met een code bijvoorbeeld 10% korting wil geven op een ticket van 20€ dan maak je een apart kortingsticket aan van 18€ en zet je daar een promotiecode op.