Is dit niet waar je naar op zoek bent? Klik dan hier voor een overzicht van alle opties voor het uitsturen van tickets.

Als je nog geen gratis tickettype hebt aangemaakt kan je de volgende stappen doorlopen:

• Maak eerst een gratis ticket aan:
    1. Ga naar het ‘Evenement’ waar je een gratis ticket voor wil uitsturen
    2. Ga naar ‘Tickets’
    3. Klik ‘Nieuw ticket’
    4. Geef hem een naam, zet ‘in verkoop’ aan, en voeg hem ALLEEN toe aan verkoopkanaal ‘Boxoffice’ (dus NIET aan ‘Online).
    5. Heeft je evenement tijdsloten, neem dan contact op met je accountmanager om tijdsloten te activeren voor dit tickettype.

Wanneer je al wel een gratis ticket hebt aangemaakt kan je deze zo uitsturen:

• Ga naar operator.twelveticketing.eu
    1. Ga naar ‘Aankoop’ --> ‘Koop tickets’ (beginpagina)
    2. Klik op het evenement waar je voor wil uitsturen
    3. Klik op het aantal gratis tickets dat je wil uitsturen en klik ‘Volgende’
    4. Kies een bestaand gebruikersaccount waar je de tickets naar wil uitsturen, of vul voornaam/achternaam/email links in en klik op aanmaken.
    5. In het scherm ‘Betaling en levering’:
      • Kies ‘betaling niet nodig’
      • Zet het schuifje met ‘Niet bevestigd’ naar ‘bevestigd’
      • Vink het schuifje ‘Tickets verzenden’ aan
      • Klik ‘Aankoop afronden’ om de reservering af te ronden.