• Maak eerst een gastenlijstticket aan:
    1. Ga naar het ‘Evenement’ waar je een gastenticket voor wil uitsturen
    2. Ga naar ‘Tickets’
    3. Klik ‘Nieuw ticket’
    4. Geef hem een naam, zet ‘in verkoop’ aan, en voeg hem ALLEEN toe aan verkoopkanaal ‘Boxoffice’ (dus NIET aan ‘Online).
    5. Heeft je evenement tijdsloten, neem dan contact op met je accountmanager om tijdsloten te activeren voor dit tickettype.
  • Ga naar operator.twelveticketing.eu
    1. Ga naar ‘Aankoop’ --> ‘Koop tickets’ (beginpagina)
    2. Klik op het evenement waar je voor wil uitsturen
    3. Klik op het aantal gastenlijst tickets dat je wil uitsturen en klik ‘Volgende’
    4. Kies een bestaand gebruikersaccount waar je de tickets naar wil uitsturen, of vul voornaam/achternaam/email links in en klik op aanmaken.
    5. In het scherm ‘Betaling en levering’:
      • Kies een betalingswijze (bij gratis tickets is dit bijvoorbeeld ‘betaling niet nodig’)
      • Zet het schuifje met ‘Niet bevestigd’ naar ‘bevestigd’
      • Vink eventueel ‘Tickets verzenden’ aan, de tickets worden nu verzonden
      • Klik ‘Aankoop beëindigen’ om de reservering af te ronden.