• Zoek de bestelling op in de backoffice
  • Klik op ‘Ticket(s) verzenden’ en daarna 'Aankoop beëindigen' om de tickets opnieuw uit te sturen
  • Klik op ‘Ontvangstbewijs betaling verzenden’ en daarna 'Aankoop beëindigen' om de betaalbevestiging opnieuw uit te sturen
  • Klik op ‘Ticket(s) downloaden’ om de tickets te downloaden
  • Voeg een opmerking toe wanneer er bijzonder heden zijn met de aankoop
  • Wanneer je een betaling verwijderd wordt deze NIET automatisch gerefund. Neem voor refunds contact op met je accountmanager, of verwerk deze zelf via de verwerker van je betalingsverkeer (Payment Serviceprovider)
  • Klik rechtsboven op ‘Ticket operaties’ om aanpassingen te maken op de uitgestuurde tickets
    1. Selecteer de tickets die je wil aanpassen
    2. Kies één van de opties uit de dropdown bij ‘Kies bulkactie’ links onder de lijst met tickets
      • §  Set as ‘Unscanned’: geselecteerde tickets worden weer scanbaar
      • Set as ‘Scanned in’: geselecteerde tickets worden als gebruikt genoteerd
      • Reissue tickets: alle tickets in de order worden verwijderd en vervangen voor een nieuw ticket (LET OP: dan moeten de nieuwe tickets dus ook weer uitgestuurd worden, de oude tickets zijn ongeldig)
      • §  Download tickets: download alleen de geselecteerde tickets

Hoe boek ik tickets om (naar een nieuw timeslot)?

Zoek de order op in de operator backoffice, klik op het potloodje, ga naar "1. koop tickets" en daarna in de blauwe balk daar onder naar "Pick time blocks". Hier kan je de timeslots wijzigen en via 'next' opnieuw opslaan.